YOLUM ENGELSİZSE, UFKUM SINIRSIZ!

03 Aralık 2021

ENGELLERİ KALDIRMAK BİZİM ELİMİZDE
Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi, Türkiye´de de milyonlarca engelli insan bulunmaktadır. Engellilik konusu yalnızca engelli vatandaşları ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli konulardan biridir. Engelli bireylerin yaşadıkları problemlere dikkat çekmek için, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Maya Okulları Oran yerleşkesi PDR zümresi tarafından çeşitli sınıf düzeylerindeki öğrencilerimizle yapılan etkinlikler sonucu görseldeki pano çalışması yapılmış, tüm sınıf kademelerinde günün anlam ve önemine ilişkin farkındalık geliştirmek adına video gösterimleri izlenmiştir.

YOLUM ENGELSİZSE, UFKUM SINIRSIZ! YOLUM ENGELSİZSE, UFKUM SINIRSIZ! YOLUM ENGELSİZSE, UFKUM SINIRSIZ! YOLUM ENGELSİZSE, UFKUM SINIRSIZ!