YARATICILIK VE İNOVASYON TEMALI KAMPIMIZ İLE GELECEK PROJELERİNE ADIM ADIM

29 Kasım 2019

Maya Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerimiz, 29 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Arte Scienza Programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz kamp programı ile mezun olacakları zamanın mesleklerine uygun becerilerini ediniyor.
“Yaratıcılık ve İnovasyon” temalı etkinlikler ile katılacakları Arte Scienza Programı, Okuyan Genç, İngilizce’de Ustalık, Kişisel Gelişim Seminerleri, Sosyal Kulüp Çalışmaları, Proje Çalışmaları, Dört Yılda Dört Kamp, Toplum Hizmeti Çalışmaları, Sekiz Dönemde Sekiz 21.yy Becerisi, Bireysel Pozitif Fark Çalışmaları gibi başlıkları kapsıyor. Bu başlıklardan biri olan Dört Yılda Dört Kamp’ta öğrencilerimiz hem Kapadokya’yı ziyaret edip hem de bilgi ve keyif dolu üç gün geçirdiler.