TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI!

16 Aralık 2021

Her yıl 12 – 18 Aralık tarihleri arasında kutladığımız Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası kapsamında okullarımızda çok keyifli etkinlikler gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz, T-Maya çalışmalarımız kapsamında yurdumuzda yetiştirilen ürünlerle ilgili sohbet ettiler. Hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin vurgulandığı çeşitli etkinlikler ile ülkemizde yetiştirilen ve üretimi yapılan ürünlerin kullanımıyla, ülke ekonomimize sağlamış olduğumuz katkılar üzerine farkındalık geliştirdiler.

“Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı!”

TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI! TUTUM, YATIRIM ve TÜRK MALLARI HAFTASI!