TAM BENLİK SPOR ÖĞRENCİLERİ KARATE EĞİTİMİNDE!

13 Ocak 2020

"Tam benlik" Spor Becerileri Kulübü öğrencilerimiz derste öğrendikleri uzak doğu sporlarının felsefesini, edindikleri bilgi ve kazanımları milli  takım teknik direktörü 7.Dan Sensei Mikdat Kahraman ile buluşturdular.“Ki Shotokon Karete -do spor kulübünde büyük usta dan Karate-do hakkında genel bilgiler aldıktan sonra salonda çalışmalar yaparak savaşmanın değil barışın önemini vurgulamıştır.
Karate’nin  selamla başlayıp selamla bitirilen içinde saygı, sevgi, disiplin gibi felsefe derinliği ve zenginliği olan çocukların fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimi için önemini anlatarak öğrencilerimize bu sporu yapmalarını tavsiye etmiştir.

TAM BENLİK SPOR ÖĞRENCİLERİ KARATE EĞİTİMİNDE! TAM BENLİK SPOR ÖĞRENCİLERİ KARATE EĞİTİMİNDE! TAM BENLİK SPOR ÖĞRENCİLERİ KARATE EĞİTİMİNDE! TAM BENLİK SPOR ÖĞRENCİLERİ KARATE EĞİTİMİNDE! TAM BENLİK SPOR ÖĞRENCİLERİ KARATE EĞİTİMİNDE! TAM BENLİK SPOR ÖĞRENCİLERİ KARATE EĞİTİMİNDE! TAM BENLİK SPOR ÖĞRENCİLERİ KARATE EĞİTİMİNDE!