TAMBENLİK ÖĞRENCİLERİMİZ MİLLİ JİMNASTİKÇİLER İLE BULUŞTU

07 Aralık 2019

Tam benlik spor becerileri kulübü öğrencilerimiz derste işledikleri jimnastik konusunu edindikleri bilgi ve kazanımları jimnastik salonunda deneyimlediler. Milli takım antrenörümüz Erdoğan Kapucu’nun  anlatımı ile jimnastikte kullanılan tüm aletleri yerinde görerek, merak ettikleri soruları sordular. Daha sonra kampta olan Milli sporcularımızın antrenmanlarını izleme şansı yakaladılar. Aletli jimnastikte Avrupa ve Dünya şampiyonumuz Ümit Şamiloğlu’dan başarının sırrını dinlediler. Ritmik jimnastikte milli sporcumuz aynı zamanda eski Maya öğrencisi olan Peri Berker’i ve takım arkadaşlarının yarışmaya hazırlandıkları serileri ve performanslarını alkışlarla seyrederek salondan ayrıldılar.