TAM BENLİK BİLİM VE BİLŞİM EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA!!

23 Ekim 2021

Maya Okulları Oran Yerleşkesi 7. sınıf Tam Benlik Bilim/ Bilişim grubu öğrencilerimizle voltmetre etkinliği yaptık.

Öğrencilerimize voltmetrenin tarihini, çalışma prensibini, matematiksel hesaplamasını öğrettikten sonra Arduino Uno kullanarak devre tasarladık ve pillerin gücünü ölçen bir tasarım yaptık. Artı uç, eksi uç, volt, akım, ölçüm, voltmetre çeşitleri, pil çeşitleri konularında bilgi sahibi olan öğrencilerimiz farklı boyutlarda pillerle yaptıkları devreyi çalıştırdılar.

TAM BENLİK BİLİM VE BİLŞİM EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA!! TAM BENLİK BİLİM VE BİLŞİM EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA!! TAM BENLİK BİLİM VE BİLŞİM EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA!! TAM BENLİK BİLİM VE BİLŞİM EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA!! TAM BENLİK BİLİM VE BİLŞİM EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA!! TAM BENLİK BİLİM VE BİLŞİM EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA!! TAM BENLİK BİLİM VE BİLŞİM EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA!! TAM BENLİK BİLİM VE BİLŞİM EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA!! TAM BENLİK BİLİM VE BİLŞİM EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA!!