SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 2.PAYLAŞIM ZİRVESİ

14 Aralık 2019

Öğretmen, her şeyden önce kendine teslim edilen tertemiz ruhlara, dimağlara şekil veren bir ruh sanatkârıdır. O, yetiştirdiği öğrencileri ile kendi yaşadığı dönemi, hatta çağını aşan bir gelecek mimarıdır. Bu sanatkârların başarıları ise kendini geliştirmeleri ile doğru orantılıdır. 21. yy becerilerinden olan yaratıcılık, eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim, bilgi ve medya okuryazarlığı, yaşam ve meslek becerileri, girişimcilik ve öz yönelim becerileri, sosyal, kültürel, üretkenlik ve sorumluluk becerilerinin birleştiği liderlik vasfını öğrencilerimize kazandırmak amacıyla yürüttüğümüz bu kutsal mesleğin mimarları olduğunu düşündüğümüz sınıf öğretmenleri için Maya Okulları olarak “Sınıf Öğretmenliği 2.Paylaşım Zirvesine” ev sahipliği yaptık.

Prof. Dr. Tolga Erdoğan’ın Eğitimin Ritmi Perküsyon Gösterisi ile başlayan program Prof. Dr. Aytaç Açıkalın ve Prof. Dr. Nurdan Kalaycı’nın sunumlarıyla devam etti. Daha sonra konuklarımız paralel oturumlarla düzenlenen 24 atölye liderinin özenle hazırladığı atölye çalışmalarına katıldılar. Herkesin bir zirve hikâyesi olmalı diyerek sınıf öğretmenliği zirvesine katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.