SEVGİYLE ENGELLERİ ORTADAN KALDIRALIM

00 00 0000

1992 yılında Birleşmiş Milletler kararı ile 3 Aralık “Uluslararası Engelliler Günü” olarak kabul edilmiştir. Tüm dünyada engellilerin topluma kazandırılması ve haklarının diğer insanlarla eşit ölçüde sağlanması, toplumlarda engelli kişilerin güçlendirilmesi amacı için bugün kutlanmaktadır.

Maya Okulları İncek Yerleşkesi olarak bu anlamlı günde  öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledik. Sınıf içi ve sınıf dışı panolarımıza engelli bireylerimize destek mesajları astık.

Sevgi varsa, engel yoktur! Engelliler Günü Kutlu Olsun!