ÖĞRENCİLERİMİZ ‘’MAVİSEL YENER’’ İLE BULUŞTU!

16 Aralık 2021

İncek yerleşkesi 7. sınıf öğrencilerimiz değerli ve başarılı yazarlarımızdan Mavisel Yener ile buluştu. Öğrencilerimiz yazarımızın ‘’Öykü Atölyesi’’ adlı kitabını okuyup kitapla ilgili yaptıkları etkinlikleri yazarımızla görüşerek taçlandırdı. Mavisel Yener, öğrencilerimize öykü oluşturma yollarını ve beslenebilecekleri kaynakları aktararak yazma konusundaki becerilerini destekledi. Yazarımız, öğrencilerimize yeteneklerinin peşinden gitmeleri gerektiğini, ilham veren konuların aslında çok yakınlarında olduğunu anlatarak yazar olma yolunda onları cesaretlendirdi.
Mavisel Yener’e yolumuzu aydınlattığı için çok teşekkür ederiz. Yeni kitaplar, yeni heyecanlarla okulumuzda kendisi ile yeniden bir araya gelmek dileğiyle.

ÖĞRENCİLERİMİZ ‘’MAVİSEL YENER’’ İLE BULUŞTU! ÖĞRENCİLERİMİZ ‘’MAVİSEL YENER’’ İLE BULUŞTU! ÖĞRENCİLERİMİZ ‘’MAVİSEL YENER’’ İLE BULUŞTU!