MUTLULUK SEBEBİ SİZSİNİZ!

30 Aralık 2021

Geleneksel olarak her yıl “Yeni Yıl Hediyeni Yeni Bir Arkadaşınla Paylaş” sloganıyla düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projemiz kapsamında hediye kampanyamızı gerçekleştirdik.
Büyük Maya Ailesinin kıymetli yürek ve işbirliği ile toplanan hediyeler Ankara Gölbaşı İlçesi-Örencik Mahallesi Ayşe Özbağ İlk ve Ortaokulu öğrencilerine ulaştırdık.
Temsili öğrenci, öğretmen ve yönetici gruplarımızla gerçekleştirdiğimiz ziyarette Ayşe Özbağ İlk ve Ortaokulu öğrencileri yeni yıl öncesi isimlerine özel düzenlenmiş hediye paketleriyle büyük mutluluk yaşamışlar ve yüzlerindeki kocaman gülüşler, gözlerindeki sevinçle yüreklerine dokunduğumuzu bizlere derinden hissettirmişlerdir.
Maya Ailesi olarak kampanyamıza destek veren tüm veli ve öğrencilerimizle, süreçte yoğun destekleriyle yanımızda olan Okul Aile Birliği üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
Dünyada en anlamlı hislerden birisi de çocukların mutluluğuna tanık olmak, heyecanlarına ortak olmaktır. Bu anlamlı duyguların artarak devam etmesini dileriz.
Yeni yılın, yeni yılların sağlık, mutluluk, huzur, başarı, bereket dolu olmasını dileriz.

MUTLULUK SEBEBİ SİZSİNİZ! MUTLULUK SEBEBİ SİZSİNİZ! MUTLULUK SEBEBİ SİZSİNİZ! MUTLULUK SEBEBİ SİZSİNİZ! MUTLULUK SEBEBİ SİZSİNİZ! MUTLULUK SEBEBİ SİZSİNİZ!