MINTICITY (Tresor Knacker)

11 Haziran 2021

Öğrencilerimiz 4.sınıf itibariyle İngilizcenin yanında ikinci yabancı dil tercihlerinde bulunmaktadır. Almanca ve İspanyolca dil seçimini yaptıktan sonra ortaokulun sonuna kadar aynı branşta eğitim almaktadır. Almanca ve İspanyolca dersi kazanımları kapsamında yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.
Almanca dersi kazanımları kapsamında bu yılın son etkinliğini Das Akademie ile birlikte düzenledik. İlk ve ortaokul öğrencilerimizin katıldığı çevrimiçi Minticity (Tresor Knacker) etkinliği başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.
Bu keyifli etkinlik için Das Akademie ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.