MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI!

25 Haziran 2021

Minik Mayalıların ilkokula geçiş heyecanı vardı geçtiğimiz hafta okullarımızda...

Işıldayan güzel gözleri ile sergiledikleri büyük becerilere şahit olduk bir kez daha hep birlikte. Söyledikleri güzel şarkı eşliğinde sergiledikleri drama çalışmalarını, pozitif enerjileri ile oluşturdukları dans koreografilerini, ailelerine sergilemenin heyecanını hep birlikte yaşadılar.

Her birine yaşamları boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar dilerken sevgili ailelerimize destek ve emekleri için Maya Okulları olarak çok teşekkür ederiz.

Seneye görüşmek üzere çocuklar :)

MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI! MİNİK MAYALILARIN İLKOKUL HEYECANI!