MİNİK MAYALILARIN HAYALLERİ!

21 Haziran 2021

Ana sınıfı öğrencilerimizin duygu, düşünce ve hayallerini özgün yollarla ifade etme, nesneleri alışılmışın dışında kullanmalarını sağlama ve özgün özellikler taşıyan ürünler oluşturma becerilerini geliştirmek için eğlenceli ve yaratıcılıkla dolu pozitif öğrenme ortamları hazırlıyoruz.

Öğrencilerimiz; hayal ettikleri, tasarladıkları ve inşa ettikleri "Geleceğin Evini Tasarlıyorum" projesi kapsamında farklı atık materyaller kullanarak hayal güçlerinin sınırsızlığında muhteşem evler yaptılar. Hayalleri, yaratıcılıkları, sunum becerileri ile her zaman ki gibi bizleri kendilerine hayran bıraktılar.

Küçük süper kahramanlar... Hepinizi çok seviyoruz.

MİNİK MAYALILARIN HAYALLERİ! MİNİK MAYALILARIN HAYALLERİ! MİNİK MAYALILARIN HAYALLERİ! MİNİK MAYALILARIN HAYALLERİ! MİNİK MAYALILARIN HAYALLERİ! MİNİK MAYALILARIN HAYALLERİ! MİNİK MAYALILARIN HAYALLERİ!