MAYADOKYA YAZAR ETKİNLİĞİ

06 Nisan 2021

Okulumuz ‘’MAYADOKYA’’ projesi kapsamında üçüncü sınıf öğrencilerimiz ‘’Beybabadan Masallar’’ kitabını okuyarak incelediler. “Beybabadan Masallar” kitabının yazarı Sayın Ahmet Önel’le bir araya geldiler. Bu söyleşide öğrencilerimiz merak ettikleri soruları yazarımıza sorma fırsatı yakaladılar. Yazarımızla birlikte kitabın analizini yaptılar.
Değerli yazarımız Ahmet Önel’e öğrencilerimize zaman ayırdığı ve bu keyifli paylaşımı yaptığı için teşekkür ederiz. Bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Elma Yayınevi Projeler Sorumlusu sevgili Gülderen Çopur’a da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

MAYADOKYA YAZAR ETKİNLİĞİ MAYADOKYA YAZAR ETKİNLİĞİ MAYADOKYA YAZAR ETKİNLİĞİ MAYADOKYA YAZAR ETKİNLİĞİ MAYADOKYA YAZAR ETKİNLİĞİ