MAYA'DA "SHERLOCK HOLMES" RÜZGARI

13 Aralık 2019

Maya Okulları konferans salonunda 13.12.2019 Cuma günü 4.-5.-6. ve 7. Sınıf öğrencilerimize “Sherlock Holmes” adlı İngilizce tiyatro gösterimi yapıldı. “Sherlock Holmes” adlı oyun Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde ve Birleşik Arap Emirliklerinde gösterimi yapılan Türkiye turnesi kapsamında da okulumuzda gösterimi yapılmış, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için organize edilmiş uluslararası bir etkinliktir. Oyun, öğrencilerimize keyifli bir şekilde öğretiler edinmelerine fırsat tanıdı. Etkinlik ve etkinlikte kullanılan İngilizce şarkılar öğrencilerimize İngilizceyi eğlenerek öğrenmelerinin yanı sıra, İngilizcenin farklı kullanım biçimlerini deneyimleme şansı vermiş, öğrencilerin dinleme ve anlama becerilerini geliştirmede katkıda bulunmuştur.

MAYA'DA MAYA'DA MAYA'DA MAYA'DA MAYA'DA MAYA'DA MAYA'DA MAYA'DA