MAYA’DA CUMHURİYET ÇOŞKUSU

00 00 0000

Cumhuriyet Bayramımız  bando takımı ile yapılan yürüyüş ve söylenen marşlarla coşkuyla başlamıştır. Tarih öğretmeni  Ömer Lütfi AYDIN’ın   bu güzel günün anlamına ilişkin konuşması ile  devam eden tören, Öğrenci Meclis Başkanı Hüsniye Selmin ATAMAN’ın Cumhuriyet’in gençler için ne demek olduğunu  vurgulayan konuşması ile cumhuriyetin emin ellerde oluşunun gururunu hissettirmiştir. 11. sınıf öğrencilerimizden Yusuf Talha ADALI’nın şiiri ise duygulu anlar yaşatmıştır. Okulumuzun düzenlediği ‘Cumhuriyet ve Ben’ temalı kompozisyon ve ‘En İyi Sınıf Tasarımı’ yarışma sonuçları açıklanırken derece alan öğrencilere sertifika, madalya ve kupaları Okul Müdürümüz Sayın Ayşe Gülşen YAZICI tarafından takdim edilmiştir. Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı vals gösterisi çağdaş bir nesli seyretmenin mutluluğunu yaşatmıştır. Törenimiz öğrencilerimizin bayrak  açma seremonisi ve eşlik edilen marşlar ile sona ermiştir.

Bugün 98 yaşında olan ve bizlere kıvanç veren Cumhuriyetimiz, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan etkinliklerle içtenlikle kutlanmıştır.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!