MAVİSEL YENER İLE “SONSUZLUK KÜTÜPHANESİ”NİN KAPILARI ARALANIYOR

25 Kasım 2021

Yazma serüveni boyunca yüz elliden fazla eserle yüz binlerce okuru kucaklayan Mavisel Yener, Tam Benlik Ana Dil beşinci sınıf öğrencilerimizle birlikte “Sonsuzluk Kütüphanesi'nin kapılarını araladı. Öğrencilerimiz severek okudukları kitabın yazarıyla buluşarak hem kitap üzerine çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler  hem de zevkle okudukları pek çok kitabın yazarı olan Mavisel Yener’e sorularını yöneltme fırsatı buldular.

Yazarımıza bu anlamlı buluşma için teşekkür ediyor, başka bir serüvende yine birlikte olmayı diliyoruz.

MAVİSEL YENER İLE “SONSUZLUK KÜTÜPHANESİ”NİN KAPILARI ARALANIYOR MAVİSEL YENER İLE “SONSUZLUK KÜTÜPHANESİ”NİN KAPILARI ARALANIYOR MAVİSEL YENER İLE “SONSUZLUK KÜTÜPHANESİ”NİN KAPILARI ARALANIYOR