MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI!

14 Ocak 2022

Maya Okulları olarak öğrencilerimizin akademik, sosyal duygusal, sportif ve kültürel yönden gelişmesi için çeşitli çalışma ve etkinlikler düzenliyoruz. Öğrencilerimizi motive etmek, arkadaş ilişkilerini geliştirmek adına ortaokul öğrencilerimizin dahil olduğu turnuvalarda büyük heyecan yaşandı. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI! MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI! MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI! MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI! MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI! MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI! MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI! MASA TENİSİ TURNUVASINDA BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI!