İYİLİK İYİ GELİR!

15 Ekim 2019

Ne çabuk büyüyor çocuklarımız. Bir bakıyoruz daha birkaç kez giydiği ayakkabı ayağını sıkıyor; oynamaya doyamadığı oyuncağı için ise fazla büyümüş. O elinden bırakamadığı oyuncağı dolapta kala kalmış ve yerini başka oyuncaklar almış.
İşte tam da bu sebeple dedik ki ‘ Oyuncakların son kullanma tarihi yoktur. Haydi Maya oyuncaklarını paylaşmaya.’  İnandık ki Mayalı miniklerimiz kendileri kadar şanslı olmayan ancak aynı topraklarda yaşayıp aynı havayı soluyan arkadaşlarına hediye eder mink kedilerini, bebeklerini, arabalarını ve bizim için sıradan onlar için çok anlamlı oyuncaklarını.
Dün akşam geldi Bitlis- Gölbaşı ilçesine bağlı iki okulun heyecanla kolileri kargo şirketinden alıp ( kargo şirketi okulların bulunduğu bölge sebebiyle direk okula ulaştıramadı. ) paylaşıp, çocuklarıyla buluşturdukları haberi; bir de fotoğrafları.
Ne güzel şeysin sen çocuk… masumiyetinle, yarınlara vaat ettiğin umutla…
Ve Mayalılar… İlginiz, emeğiniz ve iş birliğinize minnetle…

İYİLİK İYİ GELİR! İYİLİK İYİ GELİR! İYİLİK İYİ GELİR! İYİLİK İYİ GELİR!