İYİ Kİ VARSINIZ ÖĞRETMENİM!

24 Kasım 2021

Maya Okulları İncek Yerleşkemizde 24 Kasım sabahı öğretmenlerimizin en anlamlı günü coşkuyla başladı.
Uzun yıllar fedakârlık ve adanmışlıkla insan yetiştiren, gelecek nesillere yön vermek için ter döken yüce mesleğin onuru ve gururu ile aramızdan ayrılan başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere elleri öpülesi tüm öğretmenlerimizi saygıyla andık, günümüzü coşkuyla kutladık. Coşkulu ve duygulu öğretmen marşlarıyla, adlarına düzenlenen özel panolarla karşılanan öğretmenlerimiz, Müzik öğretmenlerimizin ve öğrenci koromuzun öğretmenler gününe özel yazıp besteleyip seslendirdikleri marş ve videolarla bu anlamlı günün duygusunu yaşadı. Bir Maya geleneği olarak okullarımızda 10., 15., 20. çalışma yıllarını tamamlayan öğretmen, yönetici ve çalışanlarımızın plaket takdim törenleri gerçekleştirildi. Öğretmenlerimize özel düzenlenen ikram ve kokteyl alanlarında yan yana, omuz omuza ve her yıl çoğalarak hep bir arada en büyük yürek gücünü oluşturan öğretmenlerimiz büyük bir mutlulukla kutlaştılar.
Günün önem ve coşkusuna yakışır solo ve koro marşlar ve şarkılarla teşekkür edildi “hayat” eserinin başyazarlarına. Bilginin aydınlığı ile ulusun her bir ferdini saran, ülküleri her daim yükselmek ve ileri gitmek olan, Ata’nın bayrağını yılmadan taşıyan ve taşıyacak nesiller yaratan kıymetli öğretmenlerimiz yine coşkuyla “iyi ki öğretmeniz” dediler.

Vatanın her yerinde öğrencileriyle birlikte erdeme, ilme ve yüreğe yelken açan tüm değerli öğretmenlerimizin günleri kutlu olsun.

İYİ Kİ VARSINIZ ÖĞRETMENİM! İYİ Kİ VARSINIZ ÖĞRETMENİM! İYİ Kİ VARSINIZ ÖĞRETMENİM! İYİ Kİ VARSINIZ ÖĞRETMENİM!