İNOVASYON YAPAN EKOSİSTEMLER YARATMAYA GELDİK!

15 Eylül 2021

Maya Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi Asimetrik İnovasyon Atölyesi proje çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz Prof. Dr. Gültekin Çakmakçı liderliğinde yarınlara iz bırakma hedefiyle araştırma yolculuğuna başladı.

Düşünen, araştıran, sorgulayan, merakla yeniden tasarlayıp inşa etme çabasında olan öğrencilerimiz aydınlık yarınlara olan inancımızı güçlendirdi. Akademik olarak öğrendikleri bilgileri becerileri ile performansa dönüştürecek olan öğrencilerimiz çalıştayları nihayetinde üretecekleri projelere tanık olmak için sabırsızlanıyor ; emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

İNOVASYON YAPAN EKOSİSTEMLER YARATMAYA GELDİK! İNOVASYON YAPAN EKOSİSTEMLER YARATMAYA GELDİK! İNOVASYON YAPAN EKOSİSTEMLER YARATMAYA GELDİK! İNOVASYON YAPAN EKOSİSTEMLER YARATMAYA GELDİK! İNOVASYON YAPAN EKOSİSTEMLER YARATMAYA GELDİK!