İLK OKUL GÜNÜ HEYECANI!

06 Eylül 2021

Maya Okulları İncek Yerleşkesinde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’na başlamanın heyecanı coşkulu bir açılış töreni ile yaşandı.

Maya Okulları’nın kıymetli velileri, her eğitim öğretim yılı başında öğrencilerini sonsuz bir sevgiyle kucaklayan onları sevgi ve ilgi ile mayalayacak olmanın heyecan ve coşkusu ile ders başı yapan sevgili öğretmenlerimiz ve gelişlerini hasretle beklediğimiz, çok özlediğimiz biricik öğrencilerimizin katılımı ile yaşanan “ilk okul günü” heyecanı paylaşıldı.

Okul Müdürümüz Sayın Fatma KUŞAT’ın eğitim öğretim yılı açılış konuşması ile başlayan tören, okulumuzun güvenlik, yemekhane ve temizlik görevlilerinin açılış heyecanını içeren mesajları, mezun öğrencimiz Ayla Ceren Uzun'un Maya ’da Öğrenci Olmak konulu konuşması ile devam etti.

Okulumuzun yüz yüze açılması, en güzel ses olan çocuk sesleriyle dolması, uzun bir aradan sonra buluşulup kavuşulması coşkuyla kutlandı.

Yirmi yıldır eğitimde fark yaratan felsefesiyle, eğitim öğretim politikalarının gücüyle, aynı sorumluluk bilinci, azim ve kararlılıkla Maya Ailesine katılan ve emanet edilen evlatların hayatlarında anlamlı izler bırakabilme hedefinin önemi paylaşıldı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde “Geleceğin bireylerini mayalama” hedefinde kararlılıkla ilerleyen Maya Okulları’nın 20. yılında da aynı azim ve kararlılıkla yol alacağı belirtildi.

Coşkuyla söylenen Maya Marşı ve İstiklâl Marşı’nın ardından 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın çalan ilk ders zili eşliğinde dersliklere geçildi. Açılış törenimize katılımlarından dolayı tüm Maya Ailesi’ne teşekkür ediyoruz. Özelde Maya Okulları genelde ülkemizdeki eğitim öğretim kurumlarında yazılacak yeni başarı ve mutluluk hikâyelerine tanık ve ortak olacak olmanın heyecanıyla sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz...

İLK OKUL GÜNÜ HEYECANI! İLK OKUL GÜNÜ HEYECANI! İLK OKUL GÜNÜ HEYECANI!