HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYORUZ!

17 Eylül 2021

Öğrencilerimiz kulüp seçimlerinin ardından bu hafta heyecanla bekledikleri kulüplerine kavuştular. Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine yönelik hazırlanan kulüplerimizde hem eğleniyor hem de öğreniyoruz. Bir uçak modeli üzerinde önce tartışıyor, kanatlarının uçuştaki görevlerini konuşuyoruz. Hemen ardından uçak yapıp en uzağa atıyoruz. Kale, Vezir, Şah taşlarımızı dizdik. Stratejilerimizi belirliyor ve maçımıza başlıyoruz. Ağacın hikâyesini dinliyoruz. Ağacın işlenme basamaklarını konuyor ve başlıyor şekil vermeye… Öğrencilerimiz yaptıkları güzel çalışmalarla haftayı keyifle kapattılar!

HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYORUZ! HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYORUZ! HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYORUZ! HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYORUZ! HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYORUZ! HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYORUZ!