HAYALİMDEKİ EV!

25 Haziran 2021

Geleceğe yön ver MAYA…

Maya Okulları olarak Ana sınıflarımız düzeyinde “Geleceğin Evini Tasarla” başlıklı aile katılımı çalışması öğrencilerimizin zengin hayal güçleri ve fikirleriyle birleşerek birbirinden yaratıcı tasarımlar ortaya çıkardı.

Bu proje ile yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak gelecekteki yaşam alanlarının nasıl olacağı ile ilgili düşüncelerini ortaya koymaları ve bu fikri bir ürüne dönüştürmeleri amaçlandı.

Çocuklarımız bu süreçte, olağanüstü fikirler ve özgün projeler oluşturarak tasarımlarıyla okul koridorlarımızı renklerdirdiler. Öğrencilerimiz oluşturdukları 3 boyutlu evlerin sunumlarını arkadaşlarına yaparak hem görsel hem de işitsel anlamda bir paylaşım sürecine imza attılar.

Aileleriyle birlikte yaparak, yaşayarak, eğlenerek öğrenme keyfini bir kez daha deneyimleyerek projelerini başarı ile tamamladılar. Bu süreçte proje çalışmamıza katılım gösteren tüm ailelerime ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

HAYALİMDEKİ EV! HAYALİMDEKİ EV! HAYALİMDEKİ EV! HAYALİMDEKİ EV! HAYALİMDEKİ EV! HAYALİMDEKİ EV!