GENÇLERİMİZ TARTIŞIYOR: MÜNAZARA LİGİ 2. ETAP

03 Aralık 2021

Maya Anadolu Fen ve Teknoloji Lisemizde her yıl geleneksek olarak düzenlenen münazara turnuvamızın 2. Etabı 10. Sınıf Fen Lisesi öğrencilerimizin performanslarıyla yüksek tempoda devam etti.

GDO destekli gıdaların, dünya üzerindeki kıtlığa destek olup olamayacağının karşılıklı tartışıldığı münazaramızda, 2. Etabı kazanan Duru Dalkıran-Eda Betül Erdoğan-Kutlualp Taşkın-Görkem Kamit'i tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize sergiledikleri üstün gayret ve performanslarından ötürü teşekkür ediyoruz.

Final etabında yeni bir münazara konusu ile yeni yarışmamızda görüşmek dileğiyle...

GENÇLERİMİZ TARTIŞIYOR: MÜNAZARA LİGİ 2. ETAP GENÇLERİMİZ TARTIŞIYOR: MÜNAZARA LİGİ 2. ETAP GENÇLERİMİZ TARTIŞIYOR: MÜNAZARA LİGİ 2. ETAP GENÇLERİMİZ TARTIŞIYOR: MÜNAZARA LİGİ 2. ETAP GENÇLERİMİZ TARTIŞIYOR: MÜNAZARA LİGİ 2. ETAP GENÇLERİMİZ TARTIŞIYOR: MÜNAZARA LİGİ 2. ETAP