EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN!

21 Haziran 2021

Maya Okulları olarak her zaman eğitim öğretim süreçlerinde çok büyük öneme sahip olan özellikle de salgın dönemi eğitim öğretim çalışmalarında önem ve gereğini daha çok hissettiğimiz sosyal duygusal becerilerin edinimi süreci ile ilgili öğrencilerimizi desteklemek adına çeşitli çalışmalar, öğretmen eğitimleri, aynı konulu müfredat geliştirme süreçleri yürütmekteyiz.
Duygu, düşünce, davranış gelişimi içinde öğrencilerimizin bütünsel gelişim ilkesine bağlı  yapılan hazırlıklar kapsamında öğrencilerimiz yüz yüze okul günlerinde okul bahçesinde yaptıkları etkinlikler, oynadıkları oyunlarla eğlenerek öğrendiler.

EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN! EĞLENEREK ÖĞRENMEK MÜMKÜN!