DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM!

05 Ocak 2022

7. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri derslerinde öğrendikleri mitoz ve mayoz bölünme konularını, Bilişim Teknolojileri dersinde gördükleri uygulamalarla birleştirerek harika bir karikatür çalışması gerçekleştirdiler. Eğlenceli olduğu kadar, disiplinler arası geçiş yöntemiyle de ilgi çeken çalışmada öğrenciler, kendi avatarlarını oluşturarak mitoz ve mayoz bölünme ile bu seneki 7. sınıflar tema konumuz olan nüfusa vurgu yaparak yaratıcılıklarını konuşturdular.

DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM! DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM! DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM! DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM! DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM! DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM! DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM! DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM! DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM! DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM! DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM!