CSEdWeek: 1. SINIFLARIMIZ İLE KODLAMA ETKİNLİKLERİ

09 Aralık 2021

6 - 12 Aralık 2021 tarihleri arasında dünya çapında Bilgisayar Bilimleri Eğitimi Haftası (CSEdWeek) kutlanmaktadır.
Bu eğitim, Hour of Code, "Kod"un gizemini çözmek, temel bilgileri herkesin öğrenebileceğini kanıtlamak ve bilgisayar bilimi alanına katılımı artırmak için tasarlanmış olup bilgisayar bilimine giriş niteliğinde bir saatlik bir etkinlik olarak tüm dünyada başlanmıştır. O zamandan itibaren de bilgisayar biliminin kodlama aktiviteleri ile başlayıp dünya çapında kutlanan bir etkinliğe dönüşmüştür. Bizler de Maya 1. sınıf öğrencileri olarak bu etkinlik kapsamında "Code.org"  sitesinde kodlama sınıflarımızı oluşturup, giriş kartlarımızı hazırladık. Ardından tüm 1. sınıf öğrencilerimiz adına  CSEdweek haftasında kodlama etkinlikleri yaparak sertifikamızı aldık. Emeği geçen Bilişim Teknolojileri zümre öğretmenlerimize ve heyecanla bu görevi yerine getiren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

CSEdWeek: 1. SINIFLARIMIZ İLE KODLAMA ETKİNLİKLERİ CSEdWeek: 1. SINIFLARIMIZ İLE KODLAMA ETKİNLİKLERİ CSEdWeek: 1. SINIFLARIMIZ İLE KODLAMA ETKİNLİKLERİ CSEdWeek: 1. SINIFLARIMIZ İLE KODLAMA ETKİNLİKLERİ CSEdWeek: 1. SINIFLARIMIZ İLE KODLAMA ETKİNLİKLERİ