ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE

11 Eylül 2021

Maya Okulları olarak öğrencilerimizin bütünsel gelişim ilklerine bağlı yapılandırdığımız programımızda çocuklarımızın istendik bilişsel ve sosyal gelişime sahip olması çabamızda okul ve ailenin iş birliğine yürekten inanıyoruz.

Yıl başlangıcında okulumuzun eğitim-öğretim programları hakkında paylaşımlarda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz genel veli toplantısında; sınıf öğretmenlerinin bilgilendirmeleri ardından velilerimiz öğretim kadrosundaki diğer öğretmenlerimizle tanıştı.

İyi dilek ve temenniler ile sonlandırılan toplantılarımıza katılım gösteren kıymetli velilerimize teşekkür ediyor; yeni eğitim- öğretim yılımızın tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz için sağlıklı ve başarılı olmasını diliyoruz.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE