BİLİYORUZ Kİ HER ÇOCUĞUMUZ BİRİCİK!

09 Nisan 2021

Maya Okulları olarak 2. ve 4. Sınıf öğrenci velilerimizle, 05-09 Nisan haftası boyunca öncü uygulamalarımızdan biri olan "Öğrenme Stilleri” ile ilgili toplantılar gerçekleştirdik. Öğrenmenin, parmak izi kadar özel olması ve farklılık göstermesinden hareketle 2.Sınıftan itibaren öğrencilerimizin “Bireysel Öğrenme Stillerini” belirliyoruz. Bireysel öğrenme stilleri raporları ile öğrencilerimizn kendilerine özgü öğrenme yollarını keşfetmelerini sağlıyor ve nasıl daha başarılı olabilecekleri konusunda hem öğrencilerimize hem de velilerimize yol haritaları sunuyoruz.

BİLİYORUZ Kİ HER ÇOCUĞUMUZ BİRİCİK! BİLİYORUZ Kİ HER ÇOCUĞUMUZ BİRİCİK! BİLİYORUZ Kİ HER ÇOCUĞUMUZ BİRİCİK! BİLİYORUZ Kİ HER ÇOCUĞUMUZ BİRİCİK! BİLİYORUZ Kİ HER ÇOCUĞUMUZ BİRİCİK! BİLİYORUZ Kİ HER ÇOCUĞUMUZ BİRİCİK!