BİLGİSAYAR BİLİMLERİ HAFTASI

10 Aralık 2021

Maya Okulları Oran Kampüsü öğrencilerimiz 6-12 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Bilgisayar Bilimleri haftasını teknolojiyle iç içe kutladı!

Anasınıfından yedinci sınıf kademesine kadar bilişim teknolojileri dersleri kapsamında Small Basic, Scratch, Tinkercad, Code.org, Microbit, Minecraft Education Edition gibi uygulamaları kullanarak geleceğimizin yapıtaşı olan yazılımın temellerini atan öğrencilerimiz hem problem çözme becerilerini geliştirdi hem de üç boyutlu görme becerisini ilerletti.

Öğrencilerimiz Bilgisayar Bilimleri haftasını etkin bir şekilde geçirdi.