ATATÜRK'ÜN ANKARAYA GELİŞİNİN 102.YIL COŞKUSU!

27 Aralık 2021

Atatürk’ün Ankara’ya Gelişinin 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı!
27 Aralık 1919 Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin, Anakaramızın kurtuluşun karargâhı oluşunun 102. Yılı…
Okulumuzun keman ve çok sesli korosunun canlı olarak çalıp söylediği “Ankara Marşlarını” dinleyerek başladığımız gün sınıf içi etkinliklerle devam etti. Öğrencilerimiz tüm sınıflar düzeyinde Atatük’ün Ankara’ya Gelişini ve takiben yaşananları anlatan belgeselleri izlenip Ankara temalı etkinliklere katılmışlardır. Dericizade’den edinilen ve geçmişten günümüze Ankaramızın görüntülerinden oluşan “Eski Ankara Fotoğrafları Sergisi” gün boyu gezilmiş ve sergiye bağlı sınıf içi disiplinler arası etkinlikler gerçekleştirilmiştir.
102 yıl önce Atamızın Ankara’ya gelişi ile vatanımızın bağımsızlık, ulusumuzun egemenlik savaşı Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı Ankaramızdan yürütülmüştür. Bu şanlı günün yıl dönümü kutlu olsun.

ATATÜRK'ÜN ANKARAYA GELİŞİNİN 102.YIL COŞKUSU! ATATÜRK'ÜN ANKARAYA GELİŞİNİN 102.YIL COŞKUSU! ATATÜRK'ÜN ANKARAYA GELİŞİNİN 102.YIL COŞKUSU! ATATÜRK'ÜN ANKARAYA GELİŞİNİN 102.YIL COŞKUSU! ATATÜRK'ÜN ANKARAYA GELİŞİNİN 102.YIL COŞKUSU! ATATÜRK'ÜN ANKARAYA GELİŞİNİN 102.YIL COŞKUSU! ATATÜRK'ÜN ANKARAYA GELİŞİNİN 102.YIL COŞKUSU!