ANADOLU MEDENİYETLER MÜZESİ

02 Aralık 2019

Maya Okulları 5.sınıf öğrencileri 02 Aralık 2019 tarihinde Matematik ve Sosyal Bilgiler öğretmenleri tarafından düzenlenen “Çağlar Boyu Matematik” adlı etkinliği Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nde gerçekleştirdiler. Gezide öğrencilerimiz bir yandan Anadolu medeniyetlerinin tarihsel sürecine ışık tutarken bir yandan da matematikte geçmiş çağlarda kullanılan sayı, sembol ve farklı ölçü birimlerini keşfetme imkanı elde ettiler.
Tematik öğrenme kapsamında gerçekleşen çalışmamıza katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.