ANA SINIFLARI PTT GEZİSİ!

20 Aralık 2019

Maya Okulları Oran Yerleşkesi okul öncesi öğrencilerimiz pro – sosyal becerilerin desteklenmesi yönünde sabır göstermek/sebat etmek, başkalarını mutlu etmek, kendi heyecan ve mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaşmak amacıyla Oran PTT şubesi gezisine gittiler. Mutlulukla ve yeni güzelliklerle karşılamaya hazırlandıkları 2020 yılı için, kartpostalların üzerine kendi elleriyle yaptıkları resimleri Maya Okulları Manavgat okul öncesi arkadaşlarına göndererek duygu ve düşüncelerini paylaşmanın heyecanını yaşadılar. Hazırladıkları kartpostalları gönderdikten sonra bekleyerek sabretmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha deneyimlemiş oldular. Ardından kendilerine Maya Okulları Diyarbakır Yerleşkesindeki arkadaşlarının aynı duygu ve düşüncelerle gönderdikleri  kartpostalları incelediler. Gerçekleştirilen gezimizde yaşadıkları bu farklı ve keyifli deneyimi sınıf ortamında birbirlerine anlatarak paylaşımda bulundular.

ANA SINIFLARI PTT GEZİSİ! ANA SINIFLARI PTT GEZİSİ! ANA SINIFLARI PTT GEZİSİ! ANA SINIFLARI PTT GEZİSİ! ANA SINIFLARI PTT GEZİSİ! ANA SINIFLARI PTT GEZİSİ!