AKADEMİK DERS PROGRAMLARI BAŞLADI!

25 Eylül 2021

25 Eylül Cumartesi günü 5.6.7. ve 8. Sınıflar düzeyinde MADEP ( Maya Akademik Destek Programı) dersleri başladı. 5.6. ve 7. sınıflar düzeyinde uzaktan canlı derslerle, 8. Sınıflar seviyesinde de özelleştirilmiş odak grup çalışmalarıyla yüz yüze destek programı dersleri başladı.
Öğrencilerimizin bireysel akademik ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oluşturulan gruplarda öğrenilen konuların tekrarı, kazanımlara dönük soru çözümleri ve deneme sınavlarının süreci zenginleştirdiği içeriklerle Maya, öğrencilerinin her daim yanında.
Öğrencilerin akademik gelişimlerinin izlenmesi ve desteklenmesi sürecinin eğitim öğretim programının vazgeçilmez dinamiklerinden olduğu Maya Okullarında düzenli olarak yürütülen akademik destek programları (MADEP) sürece güç katmaya devam ediyor. Ortaokul sınıf seviyelerinde farklılaşmak suretiyle MADEP lerde takip edilecek özel kaynaklarla öğrencilerimizin akademik gelişim süreçlerine katkı sağlayacak güçlü bir programla hafta içi öğrenilenleri desteklemeye devam edecek.

AKADEMİK DERS PROGRAMLARI BAŞLADI! AKADEMİK DERS PROGRAMLARI BAŞLADI! AKADEMİK DERS PROGRAMLARI BAŞLADI!