7. SINIFLARIMIZIN MUHTEŞEM SERGİSİ!

30 Aralık 2021

Maya OKulları İncek Yerleşkesi 7. Sınıf öğrencileri, bu yıl ki tema konuları olan Nüfus ile ilgili öğrenim gördükleri tüm dersler kapsamında hazırladıkları ürünleri ve çalışmaları okulumuz tonoz alanında sergilediler. Yapılan sergide "Nüfus" başlığı altında hazırlanan çalışma kağıtları, iki ve üç boyutlu hazırlanan ürünler yer aldı. Çeşitli posterlerin, grafiklerin, haritaların ve oyunların yer aldığı tema sergimiz okulumuzun diğer paydaşları tarafından büyük ilgi gördü. Öğrencilerimize gerçekleştirdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz.

7. SINIFLARIMIZIN MUHTEŞEM SERGİSİ! 7. SINIFLARIMIZIN MUHTEŞEM SERGİSİ! 7. SINIFLARIMIZIN MUHTEŞEM SERGİSİ! 7. SINIFLARIMIZIN MUHTEŞEM SERGİSİ! 7. SINIFLARIMIZIN MUHTEŞEM SERGİSİ!