4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR!

26 Haziran 2021

Nefesi çilek kokan, oturduğunda ayakları yere değmeyen, anne ve babasının elini sıkı sıkı tutan, süper kahramanlara inanan şahane çocuklar olarak tanıdık onları.
Bugünlerde ise çocukluktan ilk gençlik yıllarına geçişlerine tanıklık ediyoruz. Zaman kendisine yakışanı yapıp hızla akarken heybelerinde birikenleri gururla görüyoruz.
Birlikte dünyanın en yüksek dağına tırmanmadık; çok okunan bir kitapta yazmadık henüz. Sevgiydi paylaştığımız Maya Çatısı altında. İnandık ki, Maya çatısı altında yeşeren ilk arkadaşları ömürlük dostları  olacak yaşam yolculuğunda.
Ve biliyoruz ki; sevgi ve emekle mayalanan öğrencilerimiz yarınlarda iz bırakacak; sahip oldukları güçle bulundukları her ortamda farklı, özel ve çok başarılı olacaklar.
İlkokuldan ortaokula geçiş yapan sevgili 4.sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz dönem sonu kahvaltısı ardından, her güzel sürece tatlı başlamak niyetiyle pastamızı kesip, dans edip öğrencilerimizi karneleri ile buluşturduk.
Tatil sonrasında yeni anılar biriktirmek için buluşmak üzere…

4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR! 4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR! 4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR! 4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR! 4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR! 4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR! 4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR! 4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR! 4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR! 4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR! 4. SINIFLARIMIZ ORTAOKULLU OLUYOR!