2. Sınıf Öğrencilerimiz Atamızı Ziyaret Etti

02 Aralık 2019

Maya Okulları İncek Yerleşkesi 2. Sınıf öğrencileri, 2 Aralık Pazartesi günü t-MAYA etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Aslanlı Yol ’da bulunan yirmi dört heykelin kuvvet ve sükûneti temsil ettiğini öğrendiler. Atatürk’ün kişiliği, çalışmaları ve ulusumuz için gerçekleştirdikleri hakkında ayrıntılı bilgi edinen öğrencilerimiz müzede bulunan eşyaları da ilgiyle incelediler. Öğrencilerimiz gezinin ardından merak ettikleri sorularla ilgili öğretmenlerinden ve müze görevlilerinden aldıkları bilgilerle gezi sonrası etkinlikler yaptılar. Ziyaretimize emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2. Sınıf Öğrencilerimiz Atamızı Ziyaret Etti 2. Sınıf Öğrencilerimiz Atamızı Ziyaret Etti 2. Sınıf Öğrencilerimiz Atamızı Ziyaret Etti 2. Sınıf Öğrencilerimiz Atamızı Ziyaret Etti 2. Sınıf Öğrencilerimiz Atamızı Ziyaret Etti