12. SINIFLARIMIZLA MOTİVASYON ETKİNLİĞİMİZ

18 Haziran 2021

YKS sınavının son dönemecine girdiğimiz şu günlerde, azim, kararlılık ve yüksek çalışma temposuyla öğrencilerimiz, öğretim kadromuzun değerli destekleriyle nitelikli ilerleyişlerini sürdürüyorlar. Bu kapsamda, 18 Haziran Cuma günü, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte motivasyon etkinliğimizde buluşarak, okul bahçemizde gerçekleştirdiğimiz Mangal Etkinliği, Pasta Kesimi ve Motivasyon Süreci ile tamamlanan içeriğimizde öğrencilerimizle hep beraber olmanın mutluluğunu yaşadık, emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

12. SINIFLARIMIZLA MOTİVASYON ETKİNLİĞİMİZ 12. SINIFLARIMIZLA MOTİVASYON ETKİNLİĞİMİZ 12. SINIFLARIMIZLA MOTİVASYON ETKİNLİĞİMİZ 12. SINIFLARIMIZLA MOTİVASYON ETKİNLİĞİMİZ 12. SINIFLARIMIZLA MOTİVASYON ETKİNLİĞİMİZ