Logomuz – Maya Okulları

Maya Okulları logosu; kurumun misyon, vizyon, temel beceri ve değerlerini ön plana çıkaran bir tasarım anlayışı üzerinden geliştirilmiştir.

Amblem, çağdaş eğitim vizyonunun altını çizen iki simgenin sinerjisinden oluşmaktadır.

Çocuk figürü; gençliği ve dinamizmi temsil ederken, bir yandan da eğitimde hep daha iyiyi, daha yükseği hedefleme vizyonunu sembolize etmektedir.

M harfi ile oluşturulan tipografik form ise, kurumun isminden hareketle eğitimde kurumun yol göstericiliğini, rehberliğini ve liderliğini simgelemektedir.

Kırmızı renk ile canlılık ve dinamizmin yanı sıra; ataklık, azim ve kararlılık ifade edilmektedir.

Mor renk ise yaratıcılığın, hayal gücünün ve bilgeliğin rengi olarak çocuk figürü ile birlikte kullanılmıştır.

MAYA OKULLARI İletişim Formu

Adınız (gerekli)