Hobi Kursları Kayıt ve Ödeme Formu – Maya Okulları

2018-2019 eğitim öğretim döneminde görüşmek dileğiyle...

Hobi Kursları Kayıt ve Ödeme Formu

Maya öğrencileri hayatın her alanında, hayallerine ulaştıracak her yolda deneyim sahibi olmaya devam ediyor. Ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul düzeyinde öğrencilerimizin hem çalışma becerilerini hem de yaşamsal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak, bütüncül gelişimlerine katkıda bulunacak Hobi Kursları için kayıtlarımız başladı!

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönemde okulumuzda basketbol, voleybol, futbol, yüzme, ritmik jimnastik ve dans, ahşap atölyesi, piyano ve satranç alanlarında hobi kurslarının açılması hedeflenmektedir. Sunduğumuz hobi kurs çalışmaları, öğrencimizin gelişim düzeylerine göre farklılık gösterirken çalışmaların gün ve saatleri de farklılaşmaktadır. Öğrencilerimizin gelişimini izleme ve yönlendirme açısından 2 günlük çalışma gerektiren hobi kurs çalışmalarına öğrencilerimizin devamlılığı önemlidir.

Başvuru yapabileceğiniz son tarih             : 1 Şubat 2018

Hobi Kursları Başlangıç Tarihi                   : 10 Şubat 2018

Hobi Kursları 2. Dönem Bitiş Tarihi          : 3 Haziran 2018

Seçtiğiniz hobi kursuna ilişkin açıklamalar bölümünde kurs çalışmalarının yapılmayacağı tarihlere, kurs çalışmasının yapılabilmesi için öğrencinizin ihtiyaç duyacağı materyallere yer verilmiştir.

Hobi kursu kayıtları tamamlanmıştır.

MAYA OKULLARI İletişim Formu

Adınız (gerekli)