Maya Okulları Oran Yerleşkesi Anasınıflar Ders Programı – Maya Okulları

TOMURCUK Şubesi Ders Programı

GÜNLER 1. DERS 2. DERS 3. DERS 4. DERS 5. DERS 6. DERS 7. DERS 8. DERS 9. DERS
PAZARTESİ SER. ZAM. MATEMATİK İNGİLİZCE İNGİLİZCE BEDEN EĞ. İNGİLİZCE S. DRAMA DRAMA SER. ZAM.
SALI SATRANÇ İNGİLİZCE GÖRSEL SAN. GÖRSEL SAN. İNGİLİZCE İNGİLİZCE TÜRKÇE TÜRKÇE ÇİZ. ÇAL.
ÇARŞAMBA SER. ZAM. MATEMATİK MATEMATİK TÜRKÇE MÜZİK MÜZİK İNGİLİZCE S. İNGİLİZCE S. İNGİLİZCE
PERŞEMBE İNGİLİZCE İNGİLİZCE ÇİZ. ÇAL. İNGİLİZCE DANS TÜRKÇE FEN LAB. DİKKAT ÇAL. SER. ZAM.
CUMA MATEMATİK BİL. TEK. İNGİLİZCE BEDEN EĞ. DİKKAT ÇAL. İNGİLİZCE İNGİLİZCE TÜRKÇE SER. ZAM.

KOZA Şubesi Ders Programı

GÜNLER 1. DERS 2. DERS 3. DERS 4. DERS 5. DERS 6. DERS 7. DERS 8. DERS 9. DERS
PAZARTESİ TÜRKÇE TÜRKÇE ÇİZ. ÇAL. ÇİZ. ÇAL. İNGİLİZCE S. BEDEN EĞ. İNGİLİZCE İNGİLİZCE SER. ZAM.
SALI BEDEN EĞ. SATRANÇ İNGİLİZCE İNGİLİZCE TÜRKÇE DİKKAT ÇAL. DİKKAT ÇAL. TÜRKÇE İNGİLİZCE
ÇARŞAMBA GÖRSEL SAN. GÖRSEL SAN. İNGİLİZCE İNGİLİZCE MATEMATİK İNGİLİZCE DRAMA DRAMA SER. ZAM.
PERŞEMBE TÜRKÇE MATEMATİK İNGİLİZCE İNGİLİZCE S. İNGİLİZCE S. SER. ZAM. DANS MATEMATİK SER. ZAM.
CUMA İNGİLİZCE İNGİLİZCE MÜZİK MÜZİK SER. ZAM. FEN LAB. MATEMATİK BİL. TEK. İNGİLİZCE

POLEN Şubesi Ders Programı

GÜNLER 1. DERS 2. DERS 3. DERS 4. DERS 5. DERS 6. DERS 7. DERS 8. DERS 9. DERS
PAZARTESİ ÇİZ. ÇAL. İNGİLİZCE MÜZİK MÜZİK İNGİLİZCE İNGİLİZCE BEDEN EĞ. MATEMATİK SER. ZAM.
SALI SER. ZAM. İNGİLİZCE S. SATRANÇ BİL. TEK. İNGİLİZCE İNGİLİZCE DİKKAT ÇAL. DİKKAT ÇAL. MATEMATİK
ÇARŞAMBA MATEMATİK İNGİLİZCE S. İNGİLİZCE S. TÜRKÇE DRAMA DRAMA TÜRKÇE İNGİLİZCE SER. ZAM.
PERŞEMBE GÖRSEL SAN. GÖRSEL SAN. İNGİLİZCE İNGİLİZCE MATEMATİK SER. ZAM. TÜRKÇE DANS İNGİLİZCE
CUMA ÇİZ. ÇAL. BEDEN EĞ. İNGİLİZCE İNGİLİZCE TÜRKÇE TÜRKÇE İNGİLİZCE FEN LAB. SER. ZAM.

PETEK Şubesi Ders Programı

GÜNLER 1. DERS 2. DERS 3. DERS 4. DERS 5. DERS 6. DERS 7. DERS 8. DERS 9. DERS
PAZARTESİ SER. ZAM. TÜRKÇE TÜRKÇE BEDEN EĞ. DRAMA DRAMA İNGİLİZCE İNGİLİZCE İNGİLİZCE
SALI İNGİLİZCE İNGİLİZCE MATEMATİK SATRANÇ MATEMATİK DİKKAT ÇAL. DİKKAT ÇAL. İNGİLİZCE SER. ZAM.
ÇARŞAMBA SER. ZAM. DİKKAT ÇAL. BİL. TEK. ÇİZ. ÇAL. İNGİLİZCE İNGİLİZCE GÖRSEL SAN. GÖRSEL SAN. İNGİLİZCE
PERŞEMBE İNGİLİZCE İNGİLİZCE S. İNGİLİZCE S. ÇİZ. ÇAL. MATEMATİK DANS TÜRKÇE TÜRKÇE SER. ZAM.
CUMA İNGİLİZCE İNGİLİZCE BEDEN EĞ. İNGİLİZCE S. MÜZİK MÜZİK FEN LAB. TÜRKÇE SER. ZAM.

MAYA OKULLARI İletişim Formu

Adınız (gerekli)