Maya Okulları İncek Yerleşkesi 4 Yaş Grubu Ders Programı – Maya Okulları

TOHUM Şubesi Ders Programı

GÜNLER 1. DERS 2. DERS 3. DERS 4. DERS 5. DERS 6. DERS 7. DERS 8. DERS 9. DERS
PAZARTESİ TÜRKÇE BEDEN EĞ. BEDEN EĞ. İNGİLİZCE N. MATEMATİK SER. ZAM. YAR. SAN. ET. İNGİLİZCE KAVRAM ÇAL.
SALI BİLİŞİM İNGİLİZCE FEN DOĞA İNGİLİZCE İNGİLİZCE N. SER. ZAM. YAR. SAN. ET. İNGİLİZCE ÇİZGİ ÇAL.
ÇARŞAMBA TÜRKÇE MATEMATİK İNGİLİZCE DRAMA GÖRSEL SAN. SER. ZAM. YAR. SAN. ET. DRAMA SER. ZAM.
PERŞEMBE MÜZİK İNGİLİZCE GÖRSEL SAN. İNGİLİZCE N. DİKKAT ÇAL. SER. ZAM. YAR. SAN. ET. TÜRKÇE SER. ZAM.
CUMA DANS İNGİLİZCE TÜRKÇE DİKKAT ÇAL. FEN LAB. SER. ZAM. YAR. SAN. ET. İNGİLİZCE SER. ZAM.

ÇEKİRDEK Şubesi Ders Programı

GÜNLER 1. DERS 2. DERS 3. DERS 4. DERS 5. DERS 6. DERS 7. DERS 8. DERS 9. DERS
PAZARTESİ SER. ZAM. BEDEN EĞ. BEDEN EĞ. ÇİZGİ ÇAL. İNGİLİZCE N. UYKU UYKU GÖRSEL SAN. İNGİLİZCE
SALI SER. ZAM. TÜRKÇE MÜZİK KAVRAM ÇAL. DRAMA UYKU UYKU DİKKAT ÇAL. İNGİLİZCE N.
ÇARŞAMBA SER. ZAM. DRAMA İNGİLİZCE N. BİLİŞİM İNGİLİZCE UYKU UYKU KAVRAM ÇAL GÖRSEL SAN.
PERŞEMBE İNGİLİZCE SER. ZAM. KAVRAM ÇAL İNGİLİZCE FEN LAB. UYKU UYKU İNGİLİZCE N. DİKKAT ÇAL.
CUMA SER. ZAM. DANS MÜZİK İNGİLİZCE DİKKAT ÇAL. UYKU UYKU KAVRAM ÇAL MATEMATİK

MAYA OKULLARI İletişim Formu